ligje

qer12018

Kërkohen ndryshime në ligjin antiduhan. Ndëshkim i rëndë edhe për cigaren elektronike dhe shishat

Inspektoriati shëndetësor shtetëror kërkon të bëhen ndryshime të tjera në ligjin antiduhan të miratuar në vitin 2006. Baret dhe restorantet nuk po e respektojnë më siç duhet ligjin antiduhan pasi në shumë bare, ai...
transparent

mar262019

UFSH: Të konsiderohet shkelje penale, ofrimi i shërbimit nga bashkëshortët apo studentët e sapo diplomuar

Urdhri i Farmacistëve ka konstatuar se në disa farmaci në Tiranë dhe nëpër rrethe ofrojnë shërbim në orët e pasdites apo gjatë fundjavës, individë që nuk janë farmacistë...
transparent

gus132019

KLSH: Ligji i barnave i miratuar prej 5 vjetësh, ende pa akte nënligjore. Dëmi ekonomik: 11,798,547 lekë

Pas një auditi të bërë nga Kontrolli i Lartë i Shtetit në lidhje më zbatimin e ligjit të barnave, importimin, cilësinë dhe sigurinë e tyre, ligji i ri nuk i ka dhënë efektet e pritshme...
transparent

tet82019

Ligji “Për produktet kozmetike”. Një ligj kombëtar që përfundon në ligj sektorial

Ligji nr. 26/2017, mund të jetë ligj kombëtar, por në të vërtetë, ai po zbatohet thjesht dhe pastër, në mënyrë sektoriale. Që në nenin e parë të tij, ligji në fjalë thotë: Neni 1: “Ky ligj ka për qëllim mbrojtjen e shëndetit të...
transparent

gus42021

Ndryshime në ligjin për "Barnat dhe shërbimin farmaceutik”. MSH: Grupet e interesit do të dëgjohen gjatë konsultimit publik

Ligji i barnave i miratuar në vitin 2014, do të ndryshojë sërish. Ndonëse me vonesë për shkak edhe të pandemisë që shkaktoi Covid-19, grupet e punës po punojnë për ndryshimet dhe amendimet që do t'i bëhen këtij ligji...
transparent
transparent

dhj102021

Farmacitë rrjet punësojnë individë të palicencuar. UFSH: Ushtruam kontrolle dhe kapëm disa raste, por gjykata nuk i penalizoi të gjithë. Duhet ndryshuar ligji

Pak kohë më parë, Urdhri i Farmacistëve Shqiptarë ushtroi disa kontrolle nëpër farmaci ku gjeti shkelje të tilla, si për shembull që shërbimi në banak për pacientët ofrohej nga...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC