Semundjet Kronike te Veshkave

mar122015

12 marsi Dita Botërore e Veshkave dhe disa shifra domethënëse për SKV-të

Sëmundjet Kronike të Veshkave (SKV) konsiderohen një problem i rëndësisë së parë për shëndetin publik në mbarë botën. Institucionet amerikane për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve “Centers for Disease Control and Prevention” i identifikojnë këto patologji me një nga prioritetet e mëdha të erë
transparent

sht242018

FDA-ja aprovon imunoglobulinën, për përdorim pas ekspozimit ndaj hepatitit A dhe fruthit

FDA-ja ka aprovuar një formulim të ri të imunoglobulinës humane GamaSTAN, të hedhur në treg nga Grifols, për profilaksinë pas ekspozimit ndaj virusit të hepatitit A (HAV) dhe për parandalimin ose modifikimin e kursit të fruthit tek...
transparent

qer242022

Inhibitorët Sglt2 nuk e shtojnë rrezikun për fraktura

Sipas një studimi të botuar në CJASN, inhibitorët e natrium-glukozës-2 (Sglt2) nuk shoqërohen me një rrezik më të madh të frakturave skeletore krahasuar me inhibitorët e dipeptidil...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC