Imunosupresorë

dhj212021

Covid. EMA miraton tre barna të reja. Indikacionet mbi trajtimin dhe ndërveprimet e mundshme farmakologjike

EMA ka rekomanduar autorizimin e tre barnave për trajtimin e COVID-19: kombinimi antiviral PF-07321332 dhe ritonavir, antitrupi monoklonal sotrovimab dhe imunosupresori anakinra. Lidhur me kombinimin antiviral...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC