Citokina pro-inflamatore

dhj112014

Dermatiti eksfolues, efekt anësor i trajtimit me ustekinumab

Agjencia Italiane e Barnave (AIFA), në marrëveshje me autoritetet rregullatore evropiane ka publikuar një komunikatë informative mbi ustekinumabin, një antitrup monoklonal i miratuar për trajtimin e psoriasis me pllakëza, të gradës së mesme dhe të rëndë,
transparent

tet292020

Dermatiti i kontaktit, alergjik ose nga substanca irrituese. Si ta menaxhoni në farmaci

Dermatiti i kontaktit alergjik është shfaqja klinike e një reaksioni inflamator të vonuar, që shkaktohet te njerëzit alergjikë nga kontakti me alergjenët specifikë. Inflamacioni zhvillohet pas disa orësh kontakti. Janë të shumta...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC