KREDITE

nën212014

Kreditet e farmacistëve!

Urdhri i Farmacistëve propozon: Të përcaktohet numri i krediteve që duhen në një vit. Farmacistë dhe stomatologë po nxitojnë të blejnë kredite
transparent

dhj52014

Farmacistët që lirohen nga detyrimi i krediteve

Ndonëse kanë mbetur edhe tre javë nga mbyllja e Programit të Ricertifikimit, farmacistët vijojnë të jenë në kërkim të aktiviteteve të akredituara për të mos rrezikuar humbjen e licencës së punës. Sipas sqarimeve të Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim, farmacistët...
transparent

dhj262014

QKEV përgjigjet mbi vonesat në njohjen e krediteve

Pas shqetësimit të shumë farmacistëve dhe mjekëve se kreditet e disa konferencave, seminareve apo trajnimeve ku kanë marrë pjesë nuk iu janë njohur ende, Farmacist33.al është interesuar në lidhje me çështjen pranë Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim...
transparent

tet162015

Organizohet në 7 nëntor konferenca: “Infeksionet Oportuniste dhe Infeksionet tek subjektet e imunokompromentuara”

Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë organizon në Tiranë konferencën shkencore më datë 7 nëntor 2015 me temë: “Infeksionet Oportuniste dhe Infeksionet tek subjektet e imunokompromentuara: epidemiologjia, diagnoza, mjekimi dhe parandalimi”.
transparent

pri132016

Bilanci i QKEV-së për 2015-n: 74% e farmacistëve, 66% e dentistëve dhe 60% e mjekëve përmbushën detyrimet

Në përfundim të vitit 2015, viti i parë i programit të dytë të certifikimit, rezulton se 65% e profesionistëve e kanë përfunduar me sukses atë duke grumbulluar numrin e detyrueshëm të krediteve. Raporti vjetor i Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim, i publikuar së fundi saktëson se 3524 mjekë, 1
transparent

jan252018

Entela Shehu: Kreditet e profesionistëve. Kemi penalizuar 10 aktivitete dhe 4 të tjerave u është anuluar kreditimi...

Tanimë është viti i dytë që ka nisur të funksionojë sistemi i Edukimit në Vazhdim për profesionistët. E kontaktuar nga doktor33.al, Qendra e Edukimit në Vazhdim, deklaron se gjatë vitit 2017 ka pasur...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC