Aritmi

tet292014

Autorizohen barna të reja për kolitin, hemofilinë A dhe aritminë e rëndë

Agjencia Europiane e Medikamenteve (EMA) ka miratuar hedhjen në treg të një trajtimi të ri për kolitin ulçeroz. Është fjala për një bar me bazë budesonide (Cortiment Mmx di Ferring Pharmaceuticals), glukokortikoid me veprim lokal, i përfshirë në një formulim të ri në tableta
transparent

dhj102014

Helmimi nga dekorimet e Krishtlindjeve

Bimët nuk janë të gjitha të ngrënshme, shpesh përmbajnë substanca toksike. Po ashtu edhe ato që përdoren për qëllime dekorative për Krishtlindje nuk bëjnë përjashtim. Ato janë të rrezikshme veçanërisht për fëmijët
transparent

pri272023

Fibrilacioni atrial. Dremitjet e tepërta gjatë ditës janë të dëmshme për zemrën

Një hulumtim i paraqitur në Kongresin Europian të Kardiologjisë tregon se dremitja për 30 minuta ose më shumë gjatë ditës shton mundësitë për zhvillimin e...
transparent

kor12024

Aritmitë. Murrizi dhe lulja e pasionit, bimë miqësore për zemrën

Në një artikull të publikuar në Medicine, analizohet efikasiteti dhe siguria e mjekësisë tradicionale bimore në trajtimin e patologjive aritmike kardiake. Aritmitë kardiake...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC