FAKTORET E DEMSHEM

qer102014

Shëndeti i flokëve: rënia fiziologjike dhe mbrojtësit natyralë

Humbja e flokëve gjatë sezonit të vjeshtës është një fenomen i lidhur me mutacionet fiziologjike të njeriut. Megjithatë nëse shtojmë faktorët e dëmshëm si stresi, rrezet UV, dietat e forta, sëmundjet etj, mund të ketë një humbje masive flokësh (>100/dite).
transparent

gus52014

Mosfunksionimi i ereksionit: përkufizimi, shkaqet, trajtimet

Mosfunksionimi i ereksionit është paaftësia rastësore ose e përhershme për të arritur një ereksion të mjaftueshëm dhe përshtatshëm për të filluar ose mbajtur një marrëdhënie seksuale të suksesshme.
transparent

gus292014

Walgreens trajnon farmacistët për të promovuar zgjedhje të shëndetshme të stilit të jetesës

Zinxhiri i farmacive USA Walgreens planifikon të përzgjedhë disa nga farmacistët e saj për tu ofruar një kurs "trajnimi" drejt ndryshimit, për të qënë më efektivë në promovimin e jetës së shëndetshme, sipas metodës së psikologut B.J Fogg.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC