Farmaci

kor242018

Miratohet lista e barnave pa recetë. Këtë vit, miratohen 813 barna OTC

Është miratuar në mbledhjen e qeverisë lista e barnave që tregtohen pa recetën e mjekut në tregun e lirë farmaceutik. Këto barna, të cilat nuk shkaktojnë dëme shëndetësore, quhen OTC dhe jo domosdoshmërisht kërkojnë rekomandimin e mjekut.

Janë gjithsej 813 barna OTC ato që janë miratuar për vitin 2018, nga të cilat, tableta apo shurupe që përdoren për trajtimin e dhimbjeve të kokës, si dhe barna të tjera.


Në linkun e mëposhtëm, lista e këtyre barnave.

Lista e barnave pa recetë 2018.


Alma Demiraj


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC