OTC

CURASEPT ADS 0.20 collutorio (200ml)


Konfeksioni: Flakon 200ml

Karkateristikat e produktit:

CURASEPT ADS parandalon formimin e pllakës dentare duke mënjanuar efektet anësore te njohura të klorheksidinës. Falë patentës së ADS, vështirë të krijohet çngjyrosje e dhëmbëve duke përdorur shpelaresit curasept. Gjithashtu formula nuk ka efekte ne perceptimin e shijes çka përfaqëson një rritje të cilësisë së jetës dhe garanton kompliancen maksimale te pacientëve. Mbron gengivat dhe smaltin e dhëmbëve. Mungesa e alkoolit eviton efektet irrituese dhe të dhimbshme, veçanërisht në prezence të mukozave të inflamuara.

Indikimet:

Trajtim intensiv pa alkool. I indikuar veçanërisht për mbajtësit e protezave, impianteve, aparateve ortodontike. Falë veprimit anti-pllakë mund të përdoret edhe në rastet e problemeve parodontike. Ideal përpara dhe pas një trajtimi odontoiatrik për të mbrojtur gengivat. Përdoreni për një javë dhe drejtohuni dentistit në rast se është e nevojshme te zgjatet trajtimi.

Formulimi:

Klorheksidine 0.20 A.D.S.

Mënyra e përdorimit:

Perdorni 10 ml te produktit tre here ne dite pa e holluar për të shpëlare kavitetin oral.

Këshilla për përdorim:

Për një efikasitet me te mire te trajtimit këshillohet të përdoret në sinergji shpëlaresi dhe pasta me të njëjtin përqendrim klorheksidine.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC