OTC

PHYTO HUILE SOYESE


Konfeksioni: Flakon 100ML

Karkateristikat e produktit:

Fluid qumështor hidratues për flokë të thatë. HUILE SOYESE është kaq i çmuar dhe natyral me 98% të formulës natyrale. U jep jetë të re flokëve të thatë dhe të hollë,të vështirë për tu krehur dhe stiluar. 85% e grave të intervistuara konfirmojnë efikasitetin e këtij fluidi.

Indikimet:

Për flokë të thatë dhe të hollë.

Formulimi:

Nuk është formulë e mirëfilltë vajore, por as 100% qumështore. Me teksturë të lehtë e cila mund të përdoret çdo ditë për të hidratuar, trajtuar dhe rigjallëruar flokët e hollë, të vështirë për t’u stiluar. Trajtim ekspres, me fuqi të jashtëzakonshme shtrirëse, thjeshtëson krehjen e flokut dhe e përgatit për stilime të mëtejshme. Flokët rigjejnë menjëherë shkëlqim, butësi dhe jetë. Ozmozë idelae ndërmjet vajit dhe ekstrakteve bimore. Ekstraktet e kalendulës, rozmarinës dhe malvës ndërveprojnë mrekullisht duke i dhuruar këtij vaji vetitë e jashtëzakonshme dhe një përqasje unike me flokët. PA SILIKON. AROMË 100% NATYRALE.

Mënyra e përdorimit:

Pas shampoos, në flokë të lagur dhe të tharë mirë ,spruconi produktin në gjatësinë dhe në majat e flokut. Më pas krehni flokun dhe procedoni me stilimin e zakonshëm. Përdoret edhe në flokë të thatë për të lehtësuar krehjen. PA SHPËLARJE.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC