OTC

PHYTO SECRET DE NUIT


Konfeksioni: Flakon 75ML

Karkateristikat e produktit:

Trajtues nate rigjenerues, hidratim i lartë. Nëse flokët tuaj zgjohen më të butë dhe më të bukur nuk është një ëndërr. SECRET DE NUIT vepron gjatë natës për të rigjeneruar flokun në thellësi. Në zgjim, flokët përveçse janë më të parfumuar, ato janë edhe më të mbrojtur, më të rigjeneruar, me më shumë shkëlqim, të butë dhe të disiplinuar. 91% e femrave që kanë provuar SECRET DE NUIT konfirmojnë se në zgjim floku është i riparuar, i butë dhe i rigjeneruar.

Indikimet:

Për të gjithë llojet e flokëve.

Formulimi:

Vaji i macadamias dhe ceramidet të mbështjella në kronosfera çlirohen gjatë natës për të hidratuar, ushqyer dhe riparuar flokët. Gjatë këtij momenti, kur fibra e flokut nuk është e ekspozuar ndaj agresioneve të jashtme, polifenolet e rrushit të zi dhe ekstrakti i orkidesë limitojnë oksidimin e flokut duke formuar një film mbrojtës.

Mënyra e përdorimit:

Përpara se të shtriheni, krihni flokët dhe më pas përhapni një sasi të vogël të produktit me duar. Aplikojeni në të gjithë flokun, të lagur apo të tharë, duke evituar rrënjët.Përsërisni aplikimin 2 ose 3 herë në bazë të porozitetit dhe trashësisë së flokut. Krihni flokët sërish për të shpërndarë produktin. Në zgjim, procedoni me krehjen e zakonshme.

Këshilla për përdorim:

Këshilla PHYTO: Ideal për gratë që nuk kanë kohë të aplikojnë maska dhe floku i të cilave ka mungesë hidratimi dhe shkëlqimi.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC