OTC

PHYTOPOLLEINE ELIXIR


Konfeksioni: Flakon 25ml

Karkateristikat e produktit:

Produkt 100% vegjetal. 1.750 gr bimë të freskëta në 25 ml eliksir. Rigjallëron dhe ri-ekuilibron skalpin e kokës.
PHYTOPOLLÉINE është një serum i cili përdoret para shampos stimulues dhe ri-ekuilibrues për të GJITHË LLOJET E FLOKËVE.

Formulimi:

Sinergjia e vajrave esencialë tonifikues (72%) dhe e vajit të embrionit të misrit stimulon mikro-qarkullimin e lëkurës së kokës duke e bërë PHYTOPOLLÉINE një fuqizues të vërtetë të trajtimeve të aplikuara më pas.

Mënyra e përdorimit:

Aplikojeni në çdo vijë të skalpit te flokut nëpërmjet flakonit me pika. Masazhojeni lehtësisht. Lëreni të veprojë për 20 minuta. Procedoni me shampon.

Këshilla për përdorim:

Për një trajtim intensiv lëreni të veprojë gjatë gjithë natës
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC