OTC

PHYTOBAUME ECLAT COLEUR


Konfeksioni: Tubet 150ml

Karkateristikat e produktit:

Balsam për flokë të trajtuar. I përdorur pas çdo larje, PHYTOBAUME ÉCLAT COULEUR shtrin menjëherë dhe ruan për një kohë të gjatë shkëlqimin e flokëve të trajtuar. Të thjeshtë për tu krehur, flokët janë të mëndafshtë dhe ngjyra shkëlqen.

Formulimi:

Pa silikon. Ekstrakti i frutave të Ollivello Spinoso me veti ushqyese dhe antioksidante, vepron si një mbrojtës i vërtetë qelizor për të fiksuar dhe ruajtur ngjyrën. Ekstrakti i grejpfruitit i bashkuar me acidet e luleve të hibiscus mbyll thekët e flokëve për një shkëlqim të jashtëzakonshëm.

Mënyra e përdorimit:

Pas shampos, përhapni një sasi të vogël të produktit në flokë të tharë mirë. Shpëlajeni menjëherë. Për një vëllim që zgjat, përdorni një trajtim stilues i cili ruan stilimin e flokëve.
Për një efekt rigjenerues në thellësi përdorni një maskë ushqyese një herë në javë.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC