OTC

PHYTOBAUME VOLUME


Konfeksioni: Tubet 150ml

Karkateristikat e produktit:

Zgjedhja e duhur për t'i dhënë volum edhe flokëve më të hollë. I përdorur pas çdo larje, PHYTOBAUME VOLUME shtrin menjëherë flokët e hollë pa i rënduar. Të thjeshtë për tu krehur, flokët bëhen dukshëm më të dendur dhe brilantë.
Më shumë volum në 88% të subjekteve. Flokë më të lehtë në 79% të subjekteve. Më shumë butësi në 91% të subjekteve. Përdorim i testuar nën kontrollin e një laboratori të pavarur në 33 vullnetarë.

Formulimi:

Pa silikon. Ekstrakti i gleditsia krijon një mbështjellje kozmetike në flokë të cilët duken më të dendur, të tonifikuar dhe me më shumë shkëlqim. Ekstrakti i algave të kuqe favorizon fryrjen hidrike të flokut në të gjithë gjatësinë e tij për t’i ridhënë volum që zgjat. Ekstrakti i sambuco-s, me veti hidratuese, i rikthen ëmbëlsinë dhe butësinë fibrës së flokut.

Mënyra e përdorimit:

Pas shampos, përhapni një sasi të vogël të produktit në flokë të tharë mirë. Shpëlajeni menjëherë.
Për një volum të qëndrueshëm përdorni një trajtim stilues, i cili ruan stilimin e flokëve.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC