OTC

DÉMAQUILLANT VELOURS


Konfeksioni: Flakon 150 ml

Karkateristikat e produktit:

Vaj strukues per fytyrë dhe sy

Indikimet:

Ideal për të gjitha llojet e lëkurës. I pasur me vaj Jojoba dhe Macadamia, ky vaj i mëndafshtë , në kontakt me ujin transformohet në një qumësht që strukon ëmbël të gjitha llojet e lëkurës.

Formulimi:

• Écoskin(probiotikë+mjaltë vegjetal): stimulon mbrojtjen natyrale të lëkurës
• Vaj jojoba: mbrojtës dhe qetësues
• Vaj Macademia: hidratues

Mënyra e përdorimit:

Të tundet përpara përdorimit. Të aplikohet në lëkurë të thatë, të masazhohet lehtësisht me mollëzat e gishtave dhe të emulsionohet me pak ujë. Të shpëlahet me ujë të vakët ose me ndihmën e nje disketi pambuku të njomur. Për të plotësuar larjen përdorni një disketë pambuku të njomur me Tonique Éclat.

Këshilla për përdorim:

Tundeni përpara përdorimit.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC