Njoftime

kor292015

Mungesat e barnave në tregun farmaceutik

FARMATECH sh.p.k njofton të gjitha farmacitë e interesuara se produkti  Miraclin tashmë nuk është më mungesë në treg.

Furnizimi i ri sapo ka ardhur dhe porositë mund të bëhen në depot dytësore ose direkt në FARMATECH, në numrat e telefonit:
04 2 236584
04 2 236570
0697089607

Në këtë mënyrë, farmacitë mund të plotësojnë kërkesat e pacientëve që kanë nevojë për këtë produkt.


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC