Detaje njoftimi farmacist33

sht272021

Shitet biznes farmacie

Njoftim Anonim
Tel. 0692380032
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
59
Blej | Të gjitha të Shqipërisë

Shitet biznes farmacie afër Poliklinikës 5 për arsye pensioni. Farmacia ka rimbursim dhe ka 25 vjet që e ushtron aktivitetin e saj në Tiranë. Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit. Faleminderit.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC