Shëndetësi

qer242024

Gara në Mjekësi. Rektor i UMT, tanimë prof. Xheladin Dracini dhe dekane prof. Margarita Gjata

Pas zgjedhjeve të 21 qershorit universitetet do të kenë drejtues të rinj për 4 vite. Në krye të rektoratit të Universitetit të Mjekësisë do të jetë ish dekani i këtij fakulteti, prof. Xheladin Dracini, i cili ishte kandidat i vetëm për këtë pozicion pasi ish rekori prof. Arben Gjata nuk kandidoi për një tjetër mandat. Nga ana tjetër, në krye të dekanatit të fakultetit të mjekësisë do të jetë prof. Margarita Gjata, e cila drejton njëkohësisht edhe shërbimin e mjekësisë interne Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza".

Drejtuesit e Departamenteve:
1. Genta Qirjako - Shëndet Publik
2. ⁠Gentjan Vyshka - Paraklinikë eksperimentale
3. ⁠Ben Beqiri - Kirurgji
4. ⁠Ali ⁠Tonuzi - ORL Okulistike
5. ⁠Alban Dibra - Kardiologji
6. ⁠Suela Dibra - Farmaci
7. ⁠Eliona Demaliaj - Obstetrikë
8. ⁠Arben Lloja - Mjekësi Ligjore
9. ⁠Mira Kola - Pediatri
10. ⁠Ariel Como - Neuroshkencë
11. ⁠Liri Cuko - Semiologji
12. ⁠Etleva Refatllari - Laborator
13. ⁠Alma Idrizi - Sëmundje të Brendshme
14. ⁠Najada Como - Infektiv
15. ⁠Ilir Alimehmeti - Mjeku i Familjes
16. Vera Ostreni- Anatomi Morfologji

Alma Demiraj


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC