Rite Aid

tet192023

Pas shpalljes së falimentimit, Rite Aid planifikon të mbyllë 154 farmaci

Kompania tha se do t’i transferonte recetat e pacientëve në farmacitë aty afër dhe do t'u jepte punonjësve mundësinë për të punuar diku tjetër. Rite Aid, një zinxhir farmaceutik...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC