ëmbëlsira

qer232023

Stresi favorizon konsumimin e ushqimeve të pashëndetshme. Ja, si

Stresi kronik shkakton ndryshime crebrale afatgjata, të cilat reduktojnë ndjesinë e ngopjes dhe shtojnë dëshirën për të konsumuar ushqime të pashëndetshme, kryesisht ëmbëlsira...
transparent

sht42023

Hipertensioni dhe rreziqet nga konsumimi i jamballit

Konsumimi i shpeshtë dhe në sasi të papërshtatshme i jamballit dhe produkteve që derivojnë prej tij, nga ëmbëlsirat te suplementet, mund të rrisë rrezikun për intoksikim me...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC