Veshtulla

pri242023

Veshtulla. Vetitë antiinflamatore në trajtimin kundër kancerit

Viscum album L. është lloji më i zakonshëm i gjinisë së veshtullës (rreth 450 lloje në total) dhe është kryesisht e pranishme në Europë dhe Azi. Është një kaçubë drunore...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC