afshe të nxehta

mar282023

Menopauza. Medikamenti që redukton simptomat. Rezultatet e para të testeve klinike

Sipas një studimi të botuar në “Lancet”, një pilulë eksperimentale johormonale mund të reduktojë afshet e nxehta dhe djersitjet gjatë natës te gratë në menopauzë...
transparent

maj192023

Menopauza. FDA-ja miraton medikamentin johormonal për simptomat vazomotore

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) ka miratuar pak ditë më parë medikamentin oral fezolinetant (45 mg një herë në ditë) për trajtimin e afsheve të nxehta...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC