muskujt

shk212023

Marrja e nitrateve mund të rrisë forcën e muskujve gjatë ushtrimeve fizike

Sipas një studimi të publikuar në "Acta Physiologica", konsumimi i nitrateve dietike rrit ndjeshëm forcën e muskujve gjatë stërvitjes fizike. "Rezultatet tona...
transparent

shk212023

Marrja e nitrateve mund të rrisë forcën e muskujve gjatë ushtrimeve fizike

Sipas një studimi të publikuar në "Acta Physiologica", konsumimi i nitrateve dietike rrit ndjeshëm forcën e muskujve gjatë stërvitjes fizike. "Rezultatet tona...
transparent

sht212023

Antidiabetiku që mund të trajtojë fibrozën dhe atrofinë muskulare

Sipas një studimi të botuar në revistën “Aging Cell”, metformina, një medikament i zakonshëm që përdoret në trajtimin e diabetit, mund të parandalojë gjithashtu atrofinë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC