hemorragji cerebrale

dhj162022

Terapia me statina redukton rrezikun për hemorragji cerebrale

Njerëzit që marrin statina janë më pak të rrezikuar për të pësuar një iktus hemorragjik ose hemorragji cerebrale, sipas një studimi të botuar në Neurology. "Është vërtetuar se...
transparent

qer132023

Iktusi. Qasja e re terapeutike që përmirëson cilësinë e jetës së pacientëve

Një studim i ri ka zbuluar se një qasje e re terapeutike mund të ofrojë shpresë për të gjithë pacientët që kanë pësuar një hemorragji cerebrale. Lajmi është bërë i ditur nga një grup...
transparent

sht52023

Statinat reduktojnë rrezikun për hemorragji cerebrale dhe iktus ishemik

Sipas një studimi të botuar në "Neurology", njerëzit që i nënshtrohen terapisë me statina pasi kanë kaluar një hemorragji cerebrale janë më pak të rrezikuar për të pësuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC