stërvitje

tet242022

Obeziteti. Kur ndryshimet në stilin e jetesës nuk mjaftojnë. Udhëzimet e reja

Shoqata Amerikane e Gastroenterologjisë (AGA) ka publikuar në Gastroenterology udhëzimet e reja të bazuara në prova, të cilat rekomandojnë fuqimisht që pacientët...
transparent

maj232023

Varësitë dhe abuzimi me substancat. Stërvitja përmirëson rikuperimin

Një studim i botuar në “PLOS One”, tregon se përfshirja e aktivitetit fizik në trajtimin e varësisë nga kokaina, opioidet, kanabisi dhe alkooli përmirëson rikuperimin nga një sërë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC