citokina inflamatore

tet72022

Yndyra e marrë nëpërmjet ushqimit mund të ndikojë në rënien dhe në rrallimin e flokëve

Studiuesit në Universitetin e Mjekësisë dhe Stomatologjisë në Tokio, kanë zbuluar një mekanizëm molekular që do të shpjegonte pse obeziteti mund të shkaktojë rrallimin e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC