hipertension arterial

sht12022

Antikoagulantët oralë. Te pacientët me hipertension arterial përfitimet janë të kufizuara

Komplikimet kryesore të presionit të lartë të gjakut, p.sh. infarkti i miokardit, iktuset ishemike dhe sëmundjet e tjera kardiovaskulare janë të lidhura me trombozën dhe jo...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC