bronkopneumoni obstruktive kronike

kor142022

Efektet e dobishme të probiotikëve në menaxhimin e bronkopneumonisë obstruktive kronike

Probiotikët përmirësojnë forcën dhe kapacitetin funksional te pacientët me bronkopneumoni obstruktive kronike. Ky është rezultati i një studimi klinik me përzgjedhje rastësore dhe...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC