poliomelit

nën222021

Më 6 tetor 1956, Albert Sabini i dhuroi botës vaksinën e tij kundër poliomelitit

Shkencëtari refuzoi ta patentonte dhe të fitonte para me vaksinën: “Është dhurata ime për të gjithë fëmijët e botës”. Vendet e Azisë dhe të Evropës Lindore filluan të përdornin vaksinën e Sabinit me sukses të jashtëzakonshëm...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC