varianti Alfa

nën152021

Çfarë dimë për variantet SARS-CoV-2

Deri më tani, janë identifikuar qindra variante të koronavirusit në mbarë botën. OBSH-ja dhe rrjeti i saj ndërkombëtar i ekspertëve monitorojnë vazhdimisht modifikimet, në mënyrë që, nëse identifikohen mutacione...
transparent

mar102022

Covid-19 në hundë dhe fyt. Arsyet e infektueshmërisë më të madhe të Omicronit

Është zbuluar një nga mekanizmat që qëndron në themel të infektueshmërisë më të madhe të variantit Omicron, i cili ngulitet brenda qelizave të hundës dhe fytit. Kjo hipotezë konfirmohet nga një studim klinik i kohëve të fundit...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC