gastroezofageal

maj52021

Refluksi gastroezofageal. Përfitimet nga fiku i detit dhe nga ulliri

Sëmundja e refluksit gastroezofageal është një çrregullim që prek 40% të popullsisë së botës. Një studim ka vlerësuar efektin e dobishëm të një ekstrakti të fikut të detit dhe të ullirit, mbi këtë gjendje. Simptomat tipike të...
transparent

gus112021

Çrregullimet gastroezofageale. Kur pacienti kërkon këshillë nga farmacisti...

38% e pacientëve me simptoma të traktit të sipërm gastrointestinal, si dhimbje epigastrike e djegie raportojnë se nuk i drejtohen mjekut, ndërsa 42% mbështeten në terapitë pa recetë. Rreth 20% e popullsisë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC