mutacion

dhj222020

Covid-19 pëson mutacion. Eugena Tomini: Coronavirusi i ri transmetohet më shpejt, por nuk është më agresiv

Mutacioni që ka pësuar Covid-19 dhe që u identifikua fillimisht në Britaninë e Madhe, ka shfaqur të njëjtat simptoma me coronavirusin i cili trazoi të gjithë botën...
transparent

pri62021

Alarm nga Japonia: varianti i ri redukton efikasitetin e vaksinës

Në një spital të Tokios është raportuar një mutacion i ri i coronavirusit, i cili arrin të reduktojë efikasitetin e vaksinave. Kanali televiziv publik NKH, ka raportuar se varianti, i titulluar E484K, u zbulua në 10 nga 14 pacientët...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC