zink

pri162019

Të njëjtat substanca mund të kenë efekte të ndryshme, nëse merren nëpërmjet ushqimit apo integratorëve

Marrja në mënyrën e duhur e disa ushqyesve është e lidhur me një reduktim të vdekshmërisë për të gjitha shkaqet, por vetëm kur burimi i këtyre ushqyesve është ushqimi, sipas...
transparent

maj22019

Ç’duhet të dimë për pastën e oksidit të zinkut. Përgatitja dhe përdorimi

Për të përgatitur pastën me oksid zinku, gjithçka bazohet në kripën inorganike: oksidi i zinkut, praktikisht, është i tretshëm në ujë ose alkool. Kjo u kujtohet të gjithë atyre që e kanë verifikuar këtë gjatë studimeve në...
transparent

nën62019

Dermatiti seborrheik. Trajtimi topik galenik me pirition zinku

Dermatiti seborrheik mund t’i ngjajë në pamje të parë një “zbokthi të thjeshtë”, ndonëse karakteristikat e leskrave të formuara të epidermës janë të ndryshme. Zonat më të goditura janë lëkura e kokës, pjesa qendrore e...
transparent

jan222020

Steriliteti mashkullor. Hulumtimi nxjerr në pah rolin e integratorëve të acidit folik dhe zinkut

Zinku dhe acidi folik, që janë propaganduar prej shumë kohësh si një trajtim efektiv për infertilitetin mashkullor, nuk janë në gjendje të përmirësojnë normat e shtatzënisë...
transparent

nën192020

Terapia me vitamina në Covid-19. A është e vlefshme? Rekomandimet e Institutit të Lartë të Shëndetësisë në SHBA

Duke qenë se ka të dhëna të pamjaftueshme në dispozicion, Komiteti i Ekspertëve për Trajtimin e COVID-19 në...
transparent

pri12022

Suplementet me mikroelemente mund të përmirësojnë insuficiencën kardiake. Ja, cilët janë

Plotësimi i dietës me mikronutrientë, mes të cilëve: bakër, selen, hekur, zink dhe koenzimë Q10, mund të përmirësojë prodhimin e energjisë mitokondriale për qelizat e zemrës, duke ofruar një trajtim efektiv për insuficiencën kardiake...
transparent

pri222022

Mikronutrientët kryesorë që i japin qëndrueshmëri sistemit imunitar

Vitaminat A, B6, B12, C, D, acidi folik, bakri, hekuri, seleniumi dhe zinku janë ndër mikronutrientët thelbësorë të nevojshëm për të mbajtur sistemin imunitar të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm, një qëllim për të cilin duhet vepruar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC