magnez

pri162019

Të njëjtat substanca mund të kenë efekte të ndryshme, nëse merren nëpërmjet ushqimit apo integratorëve

Marrja në mënyrën e duhur e disa ushqyesve është e lidhur me një reduktim të vdekshmërisë për të gjitha shkaqet, por vetëm kur burimi i këtyre ushqyesve është ushqimi, sipas...
transparent

kor212023

Insuficienca renale dhe insuficienca kardiake: rekomandimet e SIN

Uji mund të konsiderohet si ushqim në të gjitha aspektet sepse është burim i mineraleve esenciale (kalcium, magnez, kalium, natrium) të nevojshme për trupin e njeriut. Nevojat...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC