mutacione

nën282018

Sëmundjet e trashëgueshme të retinës. CHMP-ja jep aprovimin për terapinë gjenike

Në Europë ndizet drita jeshile për terapinë gjenike voretigene neparvovec, që përdoret për të rikthyer aftësinë vizive te personat e prekur nga sëmundje retine të rralla e...
transparent

mar102021

OBSH: Shqipëria të ketë kujdes, pasi shtamet mutante që qarkullojnë, mund ta përkeqësojnë edhe më situatën

Shefi i ri i zyrës së Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Tiranë, austriaku dr. Gerald Rockenschaub, e vlerëson të stabilizuar situatën e Covid-19 në Shqipëri, edhe pse iu druhet shtameve mutante që po qarkullojnë...
transparent

kor132021

ISHP: Te ne qarkullojnë mutacione të coronavirusit. Pritet konfirmimi nga Berlini nëse janë Delta

Instituti i Shëndetit Publik pranon se në Shqipëri po qarkullojnë mutacione të coronavirusit, por pritet të konfirmohet nga laboratori i referencës në Berlin nëse janë Delta apo mutacione të tjera. Koordinatorja...
transparent

nën152021

Çfarë dimë për variantet SARS-CoV-2

Deri më tani, janë identifikuar qindra variante të koronavirusit në mbarë botën. OBSH-ja dhe rrjeti i saj ndërkombëtar i ekspertëve monitorojnë vazhdimisht modifikimet, në mënyrë që, nëse identifikohen mutacione...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC