SST

maj152024

SST në rritje. Shqipëria më shumë raste me HIV, sesa vendet e rajonit

Prof. dr. Arjan Harxhi: duhen politika depistimi te të rinjtë. Shqipëria po shndërrohet në një tjetër destinacion turizmi, në atë të turizmit seksual. Dukshëm, ka një rritje të numrit të...
transparent

pri202022

Vaksina kundër meningokokut B mund të reduktojë rastet e gonorresë

Sipas dy studimeve të publikuara në Lancet Infectious Diseases, vaksinimi kundër meningokokut B është në gjendje të reduktojë rrezikun e prekjes nga gonorrea me 33% dhe 40%. Gonorrea është një nga sëmundjet më...
transparent

tet112018

Trichomoniasis. Një dozë e vetme trajtimi mund të mos mjaftojë

Sipas një studimi të ri, të publikuar në “Lancet Infectious Diseases”, terapia rutinë për trichomoniasisin, e përbërë nga një dozë e vetme metronidazole ose tinidazole, nuk do të ishte e mjaftueshme për ta eliminuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC