QSUT

maj292018

Të larguarit nga puna kërkojnë përgjigje. Dalin në protestë para FSDKSH-së

Disa punonjës të larguar nga puna në drejtorinë e FSDKSH-së në Tiranë dhe në zyrën e saj në Qendrën Spitalore Universitare, kanë protestuar pranë Drejtorisë së Përgjithshme, pasi nuk kanë marrë asnjë shpjegim për...
transparent

tet22018

Në farmacinë e QSUT-së, stok barnash të skaduara. Dështon tenderi për asgjësimin e tyre

Afro 480 milionë lekë është vlera e stokut të barnave të skaduara që janë grumbulluar që nga viti 2012, në farmacinë e Qendrës Spitalore Universitare. Sipas një raporti të KLSH-së, një pjesë e këtyre barnave janë donacione nga...
transparent

tet122018

Barnat stok në QSUT. Dëmi financiar, sa një e katërta e buxhetit për të blerë barna

Dëmi financiar i shkaktuar nga barnat e skaduara në QSUT në vlerën e 480 milionë lekëve është thuajse 1 e katërta e buxhetit të një viti që ka në dispozicion qendra më e madhe spitalore në vend për të blerë barna. Krahasuar kjo...
transparent

jan222019

Fruthi. Humb jetën foshnja 4-muajshe e infektuar në urgjencën e pediatrisë

Në një kohë kur vendi është në situatë fruthi, ky është rasti i parë që humb jetën këtë vit. Por, akoma më shqetësues është fakti se foshnja e vogël edhe shumë raste të tjera që po paraqiten në shërbimin e pediatrisë të prekur nga fruthi...
transparent

mar122019

Dhuna ndaj personelit shëndetësor. Mjekët, një orë protestë

Rastet e shpeshta të dhunës ndaj personelit mjekësor kanë bërë që mjekët e qendrës më të madhe spitalore në vend, të ndërpresin punën për një orë gjatë kësaj të marte. Në oborrin e QSUT-së, në orën 9.00 paradite kishin dalë mjekë e...
transparent

qer72019

Vonohet sërish lista e barnave me rimbursim. Komisioni teknik ka nisur diskutimet për listën e re

Lista e re barnave nuk është miratuar ende për vitin 2019. Burime të Farmacist33 thonë se është mbledhur këshilli teknik i listës së Barnave për të diskutuar mbi përpilimin...
transparent

gus132019

KLSH: Ligji i barnave i miratuar prej 5 vjetësh, ende pa akte nënligjore. Dëmi ekonomik: 11,798,547 lekë

Pas një auditi të bërë nga Kontrolli i Lartë i Shtetit në lidhje më zbatimin e ligjit të barnave, importimin, cilësinë dhe sigurinë e tyre, ligji i ri nuk i ka dhënë efektet e pritshme...
transparent

maj202020

Prof. Andi Koraqi: Mbi 13 % e mjekëve të prekur nga Covid-19, në Sanatorium dhe QSUT. Nuk mund të flasim për imunitet

Çdo ditë, laboratori i mikrobiologjisë në QSUT kryen rreth 200 teste serologjike, me të cilët përveç personelit mjekësor, testohen edhe pacientë. “Çdo individ testohet dy herë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC