HDL

gus312015

EMA rekomandon aprovimin e Praluent për të reduktuar nivelet e kolesterolit

Agjencia Evropiane e Barnave (EMA) ka rekomanduar autorizimin për emetimin në treg të Praluent (alirocumab) i cili ul nivelet e larta të kolesterolit te personat që nuk arrijnë ta kontrollojnë atë pavarësisht dozave optimale të statinave, apo te ata që nuk mund të marrin statina.
transparent

shk272023

Vetitë antioksiduese dhe hipokolesterolemike të xhinxherit

Dislipidemitë janë ndër sëmundjet kronike më të zakonshme. Ato karakterizohen nga nivelet jo normale të kolesterolit në serum, triglicerideve ose të të dyjave së bashku, duke...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC