Ruksolitinib

dhj132014

Barna të reja për fibrozën cistike, leuçeminë, hiperkalceminë, policiteminë

Administrata e Barnave dhe Ushqimit në Shtetet e Bashkuara ka miratuar hedhjen në treg të një një bari të ri me bazë paracetamolin, kafeinën dhe diidrokodeinën (Trezix di Wraser Pharmaceuticals) në kapsula për dhimbjet e mesme dhe të rënda
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC