Ustekinumab

dhj112014

Dermatiti eksfolues, efekt anësor i trajtimit me ustekinumab

Agjencia Italiane e Barnave (AIFA), në marrëveshje me autoritetet rregullatore evropiane ka publikuar një komunikatë informative mbi ustekinumabin, një antitrup monoklonal i miratuar për trajtimin e psoriasis me pllakëza, të gradës së mesme dhe të rëndë,
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC