Vaksina Fluad

dhj22014

Vaksina anti-grip me probleme

Menjëherë pas alarmit në Itali dhe situatës së krijuar ne vend, ka reaguar nëpërmjet një deklarate për shtyp Ministria shqiptare e Shëndetësisë duke sqaruar se asnjë shtam i kësaj vaksine, prodhim i kompanisë "Novartis" nuk është importuar në Shqipëri
transparent

mar212015

Vaksina anti-grip pak efikase, FDA kërkon rishikimin e formulimit të saj për periudhën 2015/2016

Administrata amerikane e Barnave dhe Ushqimit (FDA) rekomandon një rishikim të plotë të formulimit të vaksinës anti-grip për sezonin e ardhshëm. Autoriteti rregullator më parë kishte ngritur një grup konsulentësh të cilët arritën në këtë përfundim si rezultat i mbulimit të vogël me vaksina, i cili u
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC