Pseudoefedrina

nën12014

Informacione të reja sigurie për pseudoefedrinën

Janë përditësuar fletët ilustrative dhe etikatat e të gjitha barnave që kanë si princip aktiv pseudofedrinën, substancë e ndaluar për doping. Bashkë me kompanitë prodhuese, faktin e ka bërë të ditur me një komunikatë të rëndësishme AIFA
transparent

shk232023

EMA nis të hetojë barnat që përmbajnë pseudofedrinë. Agjencia e Barnave në Shqipëri: Nuk kemi pasur raportime. Presim vendimet e EMA-s

Komiteti i Agjencisë Evropiane të Barnave (EMA) ka nisur një hetim të barnave që kanë në përmbajtjen e tyre elementin e pseudoefedrinës. Ky hetim ka nisur pas disa...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC