AVOKADO

tet272014

Dobitë e ekstrakteve të avokados dhe sojës në osteoartrit

Osteoartriti (Oa) është një sëmundje degjenerative e karakterizuar nga ndryshimet sinoviale, nga shkatërrimi i kartilagjenit artikular dhe kockës subkondrale. Kjo gjëndje godet dhe dobëson rreth 10% të popullsisë të moshës mes 65 dhe 73 vjeç.
transparent

qer262017

Avokado: më shumë se një frut

Ndër ushqimet ekzotike që vjen në tavolinat tona nga vendet e largëta bashkë me papayan dhe mangon është avokado i cili ka fituar tashmë një vend të veçantë. Rritja e numrit të shitjeve reflekton një popullaritet në rritje, ku meritë ka shija por edhe shumëllojshmëria e përdorimit të këtij fruti në
transparent

kor262022

Një avokado në ditë redukton kolesterolin, por nuk ndihmon në humbjen e peshës

Një studim i publikuar në Journal of the American Heart Association, më i gjati dhe me numrin më të madh të pjesëmarrësve lidhur me këtë temë deri më tani, tregon se ngrënia e një...
transparent

kor262022

Një avokado në ditë redukton kolesterolin, por nuk ndihmon në humbjen e peshës

Një studim i publikuar në Journal of the American Heart Association, më i gjati dhe me numrin më të madh të pjesëmarrësve lidhur me këtë temë deri më tani, tregon se...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC