DENOSUMAB

tet82014

Denosumab: rekomandimet bëhen më të rrepta

Në marrëveshje me Agjensinë Europiane të Barnave (EMA), u shpërnda nga Agjensia Italiane e Barnave (AIFA) një dokument rekomandimesh për përdorimin e denosumab ...
transparent

dhj132014

Barna të reja për fibrozën cistike, leuçeminë, hiperkalceminë, policiteminë

Administrata e Barnave dhe Ushqimit në Shtetet e Bashkuara ka miratuar hedhjen në treg të një një bari të ri me bazë paracetamolin, kafeinën dhe diidrokodeinën (Trezix di Wraser Pharmaceuticals) në kapsula për dhimbjet e mesme dhe të rënda
transparent

shk222019

Osteoporoza me risk të lartë për fraktura. Rekomandohet një anabolik i ndjekur nga denosumabi

Një studim, i paraqitur së fundmi në Konventën e Reumatologjisë Klinike që është mbajtur në Florida, ka evidentuar se si sekuenca optimale e terapisë te pacientët...
transparent

shk172020

Osteoporoza. Krahasohen barnat, për të zbuluar cili shton rrezikun për infeksion

Denosumabi, një bar i përdorur për trajtimin e osteoporozës, është i lidhur me një incidencë më të madhe për infeksione të rënda, krahasuar me placebon, megjithatë, rreziku është i ngjashëm me atë që është vënë re te barnat e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC