UFSH

kor12014

Diana Toma: MSH nuk është konsultuar me UF për hartimin e ligjit të ri farmaceutik

E vetmja iniciativë nga Ministria e Shëndetsisë (MSH) ka qënë më datën 24 janar, kur për herë të parë dhe të fundit mblodhi ata që quhen përfaqësues të grupeve të interesit dhe përfaqësus të interesave të shërbimit farmaceutik.
transparent

sht232014

Nisën diskutimet mbi ndryshimet dhe shtesat në ligjin për UFSH

Znj. Diana Toma, presidente e UFSH prezantoi një sërë amendimesh që lidhen me mënyrën e zgjedhjes së organeve drejtuese të këtij urdhri, gjithashtu diskutoi dhe për centralizimin e komisioneve disiplinore të nivelit të parë e të dytë.
transparent

sht302014

Ndryshimet në Urdhrin e Farmacistëve. Presidenti zgjidhet nga Këshilli Kombëtar me mandat 5 vjeçar.

Këto ditë janë diskutuar në Komisionin Parlamentar të Shëndetësisë ndryshimet në Ligjin e Urdhrit të Farmacistëve.
transparent

sht302014

Në 10 tetor mbyllen aplikimet për pjesëmarrje aktive në Konferencën e III Farmaceutike

Këto ditë në faqen zyrtare të UFSH është shpallur lajmërimi për datat e zhvillimit dhe proçedurat për pjesëmarrje në lidhje me Konferencën e III Farmaceutike me titull “Farmacisti dhe Farmaceutika në ditët e sotme” që do të mbahet në ambjentet e Teatrit të Operas dhe Baletit.
transparent

tet32014

Miratohet në Parlament ligji për Urdhrin e Farmacistëve. Ndryshimet dhe risitë që sjell miratimi i tij.

Dje ishte në rendin e ditës aprovimi në seancë plenare në Kuvendin e Shqipërisë diskutimi dhe miratimi i projektligjit të Urdhrit të Farmacistëve, dy ditë pas përfundimit të dikutimeve dhe miratimit nen për nen të këtij projektligji në Komisionin Parlamentar të Shëndetësisë.
transparent

nën212014

Kreditet e farmacistëve!

Urdhri i Farmacistëve propozon: Të përcaktohet numri i krediteve që duhen në një vit. Farmacistë dhe stomatologë po nxitojnë të blejnë kredite
transparent

nën252014

Liberalizimi i tregut farmaceutik

Farmacitë në vendin tonë i gjen si butikë nëpër lagje. Çdokush që certifikohet nga Urdhri i Farmacistëve mund të paraqitet në QKL për licencë e me pas të hapë një farmaci. Prej pak vitesh nuk ekziston asnjë kriter...
transparent

dhj52014

Farmacistët që lirohen nga detyrimi i krediteve

Ndonëse kanë mbetur edhe tre javë nga mbyllja e Programit të Ricertifikimit, farmacistët vijojnë të jenë në kërkim të aktiviteteve të akredituara për të mos rrezikuar humbjen e licencës së punës. Sipas sqarimeve të Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim, farmacistët...
transparent

dhj92014

Urdhri Rajonal i Farmacistëve: Transparenca e fondeve bëhet vetëm në Urdhrin Kombëtar të Farmacistëve

Gjatë një interviste me presidenten e Urdhrit të Farmacistëve znj. Diana Toma dhënë për Farmacist33.al nuk u deklarua fondi që grumbullohet në një vit nga kontributet e farmacistëve për anëtarësinë e tyre.
transparent

dhj232014

Farmacistët: Urdhri i Farmacistëve vjel vetëm para nga ne, por nuk na mbron për asgjë

Farmacistët shprehen të pakënaqur se si funksionon Urdhri i Farmacistëve në vend. Ata shprehin rezerva në lidhje me përdorimin e fondeve që grumbullohen nga kontributet vjetore që derdhin drejtuesit teknikë të farmacive dhe farmacistët e thjeshtë
transparenttransparent
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC