PROVIM PRAKTIKE

sht92014

Provimi i shtetit për farmacistët, pyetjet e vlerësimit të aftësimit praktik

Provimi i shtetit për profesionin e farmacistit, do të organizohet ndërmjet datave 17/11/2014 – 15/12/2014
transparent

sht232014

Nisën diskutimet mbi ndryshimet dhe shtesat në ligjin për UFSH

Znj. Diana Toma, presidente e UFSH prezantoi një sërë amendimesh që lidhen me mënyrën e zgjedhjes së organeve drejtuese të këtij urdhri, gjithashtu diskutoi dhe për centralizimin e komisioneve disiplinore të nivelit të parë e të dytë.
transparent

mar82016

Farmacistët e rinj do të japin dy provime në prill dhe në maj

Në dy muajt e ardhshëm farmacistët do t’i nënshtrohen dy provimeve: atij të Vlerësimit të Aftësimit Praktik dhe Provimit të Shtetit. Në njoftimin e publikuar në faqen e Urdhrit të Farmacistëve, sqarohet se nga data 5 deri në 7 prill 2016 do të zhvillohet në ambientet e UFSH-së Provimi i Aftësimit Pr
transparent

nën222016

Praktika profesionale për farmacistët, datat e regjistrimit

Farmacistët e rinj që do të kryejnë praktikën profesionale mes muajve dhjetor 2016 – mars 2017, do të kenë mundësi të regjistrohen brenda datave 15 - 22 dhjetor 2016. Njoftimi i publikuar në faqen e Urdhrit të Farmacistëve, liston për praktikantët edhe dokumentet që duhet të dorëzojnë në zyrat e UF
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC