ORITAVANCINA

gus72014

Oritavancina: një dozë e vetme lufton infeksionet e lëkurës

Sipas një studimi të Duke University në luftën kundër infeksioneve të mëdha të lëkurës, përfshirë edhe ato (MRSA), staphylococcu aureus meticilinë-rezistent, një atibiotik i ri endovenoz monodozë po aq efikas sa dhe infuzionet e kryera dy herë në ditë për më shumë se një javë të vankomicinës.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC