INHALATORET KORTIZONIK

gus52014

Me inhalatorin kortizonik rritesh më pak

Dy shqyrtime sistematike sugjerojnë se përdorimi i barnave inhalatore kortikosteroide do të ngadalësonte rritjen e fëmijëve nën trajtim për astmë bronkiale.
transparent

sht282017

BPKO jo akute, inhalator i ri me kombinim të trefishtë i aprovuar në SHBA

Food and Drug Administration (FDA) në Shtetet e Bashkuara ka aprovuar një terapi të trefishtë me: 10 microg fluticasone, kortikosteroid për përdorim inhalator; 62.5 microg, umeclidinium, antagonist muskarinik me veprim afatgjatë dhe 25 microg vilanterol, agonist beta-2-adrenergjik me veprim afatgjat
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC