MASA TRUPORE

qer72014

Uji dhe pesha trupore, rishikohen supozimet e bëra

Të pirit shumë ujë nuk do t’ju ndihmojë të humbisni peshë, thotë një ekspert i fushës Beth Kitchin, profesor i asocjuar i shkencave ushqyese në Universitetin e Alabamës në Birmingham.
transparent

qer192014

Lufta kundër obezitetit, farmacistët britanikë hidhen në veprim

Të ftojnë klientët mbipeshë të matin indeksin e masës trupore dhe ti këshillojnë ata të përballen me problemin, duke i adresuar sa më parë drejt programeve të veçanta të aktivizuara në territor ...
transparent

gus162017

Pakësohen spermatozoidet, fertiliteti i meshkujve perëndimorë në risk

Një analizë sistematike e llogaritjes së spermatozoideve, e publikuar në Human Reproduction Update, ka prezantuar një ulje të ndjeshme të përqendrimit të spermës dhe numrit total të spermatozoideve te meshkujt e vendeve perëndimore...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC