Njoftime

qer202015

Mungesat e barnave ne tregun farmaceutik

 

FARMATECH sh.p.k njofton të gjitha farmacitë e interesuara se produkti Bactocare krem tashmë nuk është më mungesë në treg.
Furnizimi i ri sapo ka ardhur dhe porositë mund të bëhen në depot dytësore ose direkt në FARMATECH, në numrat e telefonit:
04 2 236584
04 2 236570
0697089607
Në këtë mënyrë, farmacitë mund të plotësojnë kërkesat e pacientëve që kanë nevojë për këto produkte. Kujtojmë se FARMATECH Sh.p.k është distributor ekskluziv në Shqipëri i kompanive:
Laboratorio Farmacologico Milanese
Scharper S.p.a
Corman
Curaden
Ales Groupe


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC